در دوران بارداری از کدام ادویه استفاده کنیم؟

0

رژیم غذایی در دوران بارداری بسیار مهم است. نوزاد داخل رحم برای رشد و جلوگیری از هر گونه کمبود مادرزادی به تغذیه مناسب نیاز دارد. همچنین حمل نوزاد به مقدار زیادی نیاز دارد و انرژی بیشتری از حد معمول نیاز دارد. از این رو یک مادر باردار نیز برای مراقبت از سلامتی خود و حفظ انرژی به مقدار مناسب تغذیه نیاز دارد. اگرچه ادویه‌ها طبیعی هستند اما همه ادویه‌ها برای رشد و سلامت کودک مفید نیستند. برخی از ادویه‌ها ممکن است حاوی منع مصرف در دوران بارداری باشند. علاوه بر این ممکن است حاوی اجزایی باشد که می‌تواند باعث سقط جنین، زایمان زودرس یا انقباضات شدید شود. از سوی دیگر ادویه‌هایی وجود دارند که ثابت شده برای سلامت نوزاد مفید هستند. اجازه دهید در مورد این ادویه‌ها با جزئیات صحبت کنیم.

-فلفل سیاه:

یک زن باردار به کروم نیاز دارد که به وفور در فلفل سیاه/پودر فلفل سیاه وجود دارد. سطوح پایین کروم می‌تواند سطح قند و کلسترول خون را افزایش دهد و به طور بالقوه منجر به دیابت یا بیماری قلبی شود. بر اساس یک مطالعه زنانی که در نتیجه بارداری به دیابت مبتلا می‌شوند ممکن است از رژیم غذایی منظم کروم بهره‌مند شوند.

آذری جهرمی: سیاست های دولت، پیاده سازی ناقص اقتصاد نئولیبرالیستی با شعارهای انقلابی است

-زنجبیل:

در دوران بارداری زنجبیل یک درمان خانگی مؤثر برای درمان حالت تهوع صبحگاهی، تهوع و استفراغ است. زنانی که از تهوع صبحگاهی رنج می‌برند می‌توانند روزانه ۱ گرم زنجبیل به مدت چهار روز مصرف کنند تا تسکین فوری پیدا کنند. تحقیقات قبلی نشان داده است که به درمان تهوع صبحگاهی در زنان کمک می‌کند.

-هل:

زنانی که از کم خونی رنج می‌برند باید مقداری هل را در رژیم غذایی خود بگنجانند. در دوران بارداری یک قاشق هل از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند. در نتیجه یکی از بهترین و مطمئن‌ترین ادویه‌ها برای مصرف در دوران بارداری است.

معنی اسم حمیرا چیست؟ (ریشه، فراوانی و اسامی مشابه حمیرا)

از چه ادویه‌هایی در دوران بارداری استفاده نکنیم؟

-دانه شنبلیله:

دانه شنبلیله اثرات بدی روی رحم دارد و از این رو نباید توسط زنان باردار مصرف شود. علاوه بر این خوردن این دانه‌ها می‌تواند باعث نفخ، رفلاکس اسید، مشکلات گاز و اسهال شود. دوز بالای دانه شنبلیله نیز می‌تواند باعث کندی رشد در کودکان شود.

-دانه رازیانه:

دانه‌های رازیانه و گشنیز در صورت مصرف بیش از حد در دوران بارداری می‌توانند باعث آسیب شوند. این ادویه‌ها همگی دارای اثری از فیتواستروژن هستند که مانند استروژن زنانه عمل می‌کند و به تحریک انقباضات رحمی کمک می‌کند. تمام خواص ذکر شده در بالا مشخص می‌کند که مصرف این ادویه در دوران بارداری کاملاً خطرناک است و از این رو باید تحت کنترل مصرف شود.

-چای نعناع:

آپاندیسیت در دوران بارداری

اعتقاد بر این است که چای نعناع باعث شل شدن رحم می‌شود که می‌تواند منجر به سقط جنین شود. علاوه بر این استفاده از روغن نعناع در دوران بارداری می‌تواند باعث قاعدگی شود بنابراین در استفاده از نعناع به هر شکلی احتیاط کنید.

 

منبع:

www.vasantmasala.com

نظر شما درباره این مطلب چیست؟

<< یک ستاره || از ۱ تا ۵ امتیاز دهید. || پنج ستاره >>

میانگین رتبه / ۵. تعداد رأی:

تا حالا کسی رای نداده! اولین نفر شما باشید.

مطالب مرتبط
۱ از ۱,۴۵۴
ارسال یک پاسخ