
طرز تهیه کیک مرمری به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک مرمری
کیک مرمری یکی از انواع کیک های خوش طعم با بافت نرم است که با رسپی ها و رنگ های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک مرمری در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم کیک مرمری | |
آرد سفید | ۲ پیمانه |
روغن مایع | ¾ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شیر | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ و ¼ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ½ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
آرد اضافی | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
پودر نسکافه | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک مرمری
مرحله اول
برای تهیه کیک مرمری مجلسی در ابتدای کار فر را روشن می کنیم تا گرم شود، برای این منظور فر گازی را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده و فرهای برقی و توستر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله آرد و بکینگ پودر را ترکیب کرده و پس از ۳ مرتبه الک کردن کنار می گذاریم. قالب مورد نظرمان را با روغن مایع یا کره چرب کرده و آردپاشی می کنیم، سپس آنرا بر می گردانیم تا آرد اضافی بیرون بریزید.
مرحله سوم
تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا ترکیب مواد کشدار و کرم رنگ شود. در ادامه روغن مایع و شیر را اضافه کرده و ۱۵ ثانیه دیگر مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله ترکیب آرد را در دو مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت مواد یکدست شود. در ادامه برای رنگی کردن کیک، مایه کیک را به ۳ قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
مرحله پنجم
به قسمت اول ۱٫۵ قاشق چایخوری آرد اضافی را می افزاییم و مخلوط می کنیم، به قسمت دوم ۱٫۵ قاشق پودر کاکائو را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و به قسمت آخر پودر نسکافه را افزوده و مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله نصف مایه کیک ساده را درون قالب می ریزیم، سپس نصف مایه کیک کاکائویی را اضافه کرده و در آخر نصف مایه کیک نسکافه ای را می افزاییم. در ادامه مجددا این مراحل را تکرار می کنیم.
مرحله هفتم
در صورت تمایل برای قاطی شدن رنگ ها می توانیم با یک سیخ چوبی مایه های کیک را کمی ترکیب کنیم. در ادامه قالب را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد.
مرحله هشتم
پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با سیخ چوبی تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته شده بود، آنرا از فر خارج می کنیم. در نهایت پس از اینکه کیک خنک شد، آنرا از قالب خارج کرده و درون ظرف سرو قرار می دهیم.
۵ ۲