طرز تهیه کیک توت فرنگی و بادام , دستور پخت کیک توت فرنگی و بادام

کیک توت فرنگی و بادام یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش عطر است که با مواد و رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک توت فرنگی و بادام در ادامه با گارنو همراه باشید.

مواد لازم کیک توت فرنگی
تخم مرغ ۲ عدد درشت
شکر ۱ پیمانه
ماست شیرین و سفت ½ پیمانه
کره ۷۰ گرم
وانیل ½ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
آرد ۲ پیمانه سرخالی
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
توت فرنگی به مقدار کافی
پرک بادام (اختیاری) به مقدار کافی

طرز تهیه کیک توت فرنگی و بادام

مرحله اول

برای تهیه کیک توت فرنگی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره و تخم مرغ ها را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آنها با دمای محیط هماهنگ شود. در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم فر به خوبی گرم شود. در ادامه تخم مرغ های به دمای محیط رسیده را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود.

مرحله سوم

در این مرحله ماست را به کاسه اضافه کرده و با دور کند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا کره به دمای محیط رسیده را به همراه وانیل به کاسه اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله چهارم

حالا آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم و طی ۲ تا ۳ مرحله به کاسه اضافه کرده، سپس با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک کاملا یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله قالب مورد نظرمان را کاملا با مقداری روغن مایع چرب کرده و کف آنرا با کاغذ روغنی می پوشانیم. در ادامه توت فرنگی ها را شسته و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا رطوبت آنها کاملا از بین برود.

مرحله ششم

حالا مایه کیک را درون قالب ریخته و قالب را چندین مرتبه روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک از بین برود. در ادامه توت فرنگی ها را به آرد آغشته می کنیم، سپس روی مایه کیک می چینیم.

مرحله هفتم

در این مرحله در صورت تمایل مقداری پرک بادام روی مایه کیک می ریزیم و قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت درون فر بماند تا کاملا پخته شود.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته و قالب را از فر خارج می کنیم.

مرحله نهم

حالا اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس آنرا از قالب جدا می کنیم. گارنو کیک را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به دلخواه با مقداری خلال پسته تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.