طرز تهیه کیک بیسکویتی با فر طرز تهیه کیک بیسکویتی بدون فر طرز تهیه کیک بیسکویتی ساده طرز تهیه کیک بیسکویتی یخچالی

کیک بیسکویت یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بیسکویت در ادامه با گارنو همراه باشید.

مواد لازم کیک بیسکویت
شیر ۴ فنجان
آرد ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
موز ۱ عدد بزرگ
شکر ۵ قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی بور ۱٫۵ بسته
وانیل نوک قاشق چایخوری
سس شکلات برای تزیین

طرز تهیه کیک بیسکویت

مرحله اول

برای تهیه کیک بیسکویت خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه شکر و آرد درون یک قابلمه مناسب ریخته و به خوبی هم می زنیم تا مواد درون شیر حل شوند، سپس تخم مرغ و وانیل را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم و پیوسته هم می زنیم تا مایه به غلظت فرنی نزدیک شود، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم فرنی کاملا خنک شود.

مرحله سوم

حالا روی سطح کار را با سلفون می پوشانیم، سپس روی سلفون ۳ ردیف ۵ تایی بیسکویت کنار هم می چینیم. در ادامه روی بیسکویت ها را با مقداری از کرم می پوشانیم و مجددا روی مایه یک لایه بیسکویت می چینیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مجددا روی بیسکویت ها را با کرم می پوشانیم، سپس این بار روی لایه اول و سوم را با بیسکویت کاور می کنیم. حالا موز را لایه وسط گذاشته و بیسکویت ها را با کمک سلفون جمع می کنیم تا هرمی شکل شوند.

مرحله پنجم

در ادامه به دلخواه اطراف بیسکویت ها را با کرم می پوشانیم، سپس به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا بافت بیسکویت ها همانند کیک شود. پس از گذشت این زمان با سس شکلات و اسمارتیز تزیین می کنیم. نوش جان.