
طرز تهیه کیک با رویه بادام مجلسی با طعم بسیار خوشمزه
طرز تهیه کیک با رویه بادام
کیک با رویه بادام یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک با رویه بادام در ادامه با سایت آموزشی گارنو همراه باشید.
مواد لازم کیک با رویه بادام |
|
آرد | ۱۵۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
کره | ۷۵ گرم |
پودر قند | ۱۲۵ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
وانیل | ⅛ قاشق چایخوری |
خامه صبحانه | ۳ قاشق سوپخوری |
مواد لازم رویه کیک |
|
عسل | ۸۰ گرم |
شکر | ۸۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
خلال بادام | ۱۵۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه کیک با رویه بادام
مرحله اول
برای تهیه کیک با رویه بادام خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کرده و اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه کره را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود.
مرحله دوم
حالا تخم مرغ ها را به همراه وانیل و خامه صبحانه درون یک کاسه مناسب ریخته، سپس پودر قند را درون کاسه الک می کنیم. در ادامه مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ روشن شود.
مرحله سوم
در ادامه کره ذوب شده را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد و بیکینگ پودر را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم. حالا مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و با دور کند همزن برقی هم می زنیم.
مرحله چهارم
زمانی که مایه کیک یکدست شد و گلوله های آرد باز شدند هم زدن را متوقف می کنیم و درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب کرده، سپس آرد پاشی می کنیم. حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. در همین حین لایه رویه کیک را آماده می کنیم، برای این منظور کره و خلال بادام را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله ششم
در ادامه خامه صبحانه را به همراه شکر و عسل به قابلمه اضافه کرده، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و به خوبی هم می زنیم تا مواد رویه کاملا یکدست و ذوب شوند. حالا قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله هفتم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه قالب را از فر خارج کرده، سپس مایه رویه را روی کیک ریخته و با لیسک کاملا پخش می کنیم. در ادامه مجددا قالب را درون فر باز می گردانیم و اجازه می دهیم کیک مجددا به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا پخته شود.
مرحله هشتم
پس از گذشت این زمان قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. زمانی که کیک خنک شد، آنرا از قالب جدا کرده و به اندازه های دلخواه برش می زنیم، سپس کیک را به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
۵
۱