طرز تهیه کتلت نخود و پیازچه طرز تهیه شامی با نخود و لوبیا طرز تهیه کتلت نخود بدون گوشت طرز تهیه کتلت با نخود لپه طرز تهیه شامی نخود شیرازی کتلت نخود و لوبیا کتلت نخود و سیب زمینی

کتلت نخود یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محلی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت نخود در ادامه با گارنو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
نخود ½ لیوان
لپه ½ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سبزی معطر خشک دلخواه به مقدار کافی
آرد سوخاری به مقدار کافی
پودر سیر و زردچوبه به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه کتلت نخود

مرحله اول

برای تهیه کتلت نخود خوشمزه در ابتدای کار نخود و لپه را شسته و درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ شب درون آب بمانند تا خیس بخورند. در طی این مدت آب درون کاسه را چندین مرتبه عوض می کنیم.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان نخود و لپه خیس خورده را دو مرتبه درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش کشیده شود، سپس به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

حالا گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری پودر سیر، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و آرد سوخاری به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را درون یک کاسه جداگانه ریخته و با چنگال به خوبی هم می زنیم تا بافت آنها از لختگی خارج شود.

مرحله چهارم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه سبزی معطر خشک به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. توجه داشته باشید در صورتی که مایه کوکو شل بود، مقدار آرد آنرا کمی بیشتر کنید.

مرحله پنجم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه مقداری از مایه کوکو برداشته و به دلخواه فرم می دهیم، سپس درون تابه می چینیم.

مرحله ششم

در این مرحله اجازه می دهیم دو طرف کوکوها کاملا سرخ شوند، سپس از تابه خارج کرده و روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان کشیده شود. گارنو به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.