
طرز تهیه پنیر سوخاری به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی
پنیر سوخاری یکی از انواع غذاهای سوخاری است که در سراسر جهان طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنیر سوخاری در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم پنیر سوخاری |
|
آرد | ¼ فنجان |
پنیر موزارلا | ۱ قالب |
تخم مرغ | ۲ عدد بزرگ |
شیر | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | ۲ فنجان |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
جعفری خشک | ۲ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز (اختیاری) | ¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه پنیر سوخاری
مرحله اول
برای تهیه پنیر سوخاری خوشمزه در ابتدای کار پنیر موزارلا را به صورت خلالی درشت همانند سیب زمینی خرد می کنیم، سپس تخم مرغ ها را به همراه شیر درون یک کاسه نسبتا گودی و به خوبی هم می زنیم.
مرحله دوم
زمانی که بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شد و مواد ترکیب شدند، آرد سوخاری را به همراه پودر سیر، نمک، جعفری خشک و در صورت تمایل فلفل قرمز درون یک ظرف مناسب ریخته و با هم مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پنیرهای موزارلا را ابتدا درون مخلوط تخم مرغ، سپس آرد سوخاری و مجددا مخلوط تخم مرغ و گارنو درون آرد سوخاری می غلطانیم تا سطح آنها را کاملا پوشش دهد. حالا روی سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله چهارم
در ادامه روی پنیرهای موزارلا را با کیسه فریزر می پوشانیم، سپس به مدت ۲ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا کاملا منجمد شوند. پس از گذشت این زمان یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله پنجم
حالا به اندازه ای که پنیرها درون آن غوطه ور بماند به قابلمه روغن مایع می افزاییم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه پنیرها را درون روغن انداخته و به مدت ۲ دقیقه به خوبی سرخ می کنیم.
مرحله ششم
زمانی که پنیرهای سوخاری کاملا سرخ و طلایی شدند، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان کشیده شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.