
طرز تهیه نان هویج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
نان هویج یکی از انواع نان های خوشمزه و متفاوت است که با دستور پخت های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان هویج در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم نان هویج |
|
آرد | ۲۳۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر قهوه ای | ۱۰۰ گرم |
شکر سفید | ۷۵ گرم |
روغن مایع | ۱۷۵ گرم |
بیکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
جوزهندی | ½ قاشق چایخوری |
هویج | ۲۲۰ گرم |
مغز گردو | ۱۰۰ گرم |
باتر میلک | ۵۰ گرم |
طرز تهیه نان هویج
مرحله اول
برای تهیه نان هویج خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه تخم مرغ را به همراه شکر سفید و قهوه ای درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا باترمیلک که همان مخلوط شیر و سرکه است را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه جوش شیرین، بیکینگ پودر، نمک، پودر دارچین و جوز هندی در الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم تا خمیر درون کاسه جمع شود. حالا روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم تا روغن جذب خمیر شود، سپس هویج را شسته و پوست آنرا جدا می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله هویج را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس به همراه مغز گردو خرد شده به کاسه می افزاییم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا قالب لوف را با کاغذ روغنی پوشانده و با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.
مرحله پنجم
حالا خمیر نان را درون قالب ریخته و قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم تا نان به مدت ۵۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان یک سیخ چوبی یا خلال دندان در مرکز نان فرو برده و خارج می کنیم.
مرحله ششم
در صورتی که ماه نان به سیخ چوبی یا خلال دندان نچسبیده بود نان کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم نان کاملا خنک شود. گارنو نان را از قالب جدا کرده و به دلخواه برش می زنیم. نوش جان.