
طرز تهیه مشکوفی به روش سنتی و با طعم بسیار عالی
مشکوفی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که اصالت آن به استان مازندران تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مشکوفی در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم مشکوفی |
|
شیر | ۳ لیوان |
نشاسته گل | ۴ قاشق غذاخوری |
شکر | ½ لیوان |
کره | ۲۵ گرم |
گلاب | ¼ پیمانه |
خامه صبحانه | ۳ قاشق غذاخوری سرپر |
خلال بادام | به مقدار کافی |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
طرز تهیه مشکوفی
مرحله اول
برای تهیه مشکوفی خوشمزه در ابتدای کار مقداری خلال بادام را به همراه گلاب درون یک کاسه مناسب ریخته و اجازه می دهیم خلال بادام خیس بخورد. حالا شیر و نشاسته گل را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در ادامه شیر را به خوبی هم می زنیم تا نشاسته کاملا حل شود، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا مخلوط شیر گرم شود. حالا شکر را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مخلوط شیر را به صورت مداوم هم می زنیم تا شکر حل شود، سپس کره را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم. حالا مخلوط خلال بادام و گلاب را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
زمانی که مایه مشکوفی به غلظت فرنی رسید، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. حالا خامه را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا خامه درون مایه پخش شود، سپس مایه مشکوفی را به دو قسمت تقسیم می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری زعفران دم کرده به یکی از قسمت های مایه مشکوفی می افزاییم، سپس هم می زنیم تا مایه زعفرانی شود. حالا مقداری از مایه سفید رنگ درون لیوان های سرومان ریخته و روی آنرا صاف می کنیم.
مرحله ششم
در ادامه مایه زعفرانی را روی مایه سفید ریخته و به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا سفت شود. گارنو دسر مشکوفی را به همراه توت فرنگی اسلایس شده تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.