
طرز تهیه شیرینی پای آناناس مجلسی با طعم بسیار عالی
شیرینی پای آناناس یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پای آناناس در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پای آناناس |
|
آرد | ۲ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
پودر نارگیل | ۵ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۱ لیوان |
شیر یا آب کمپوت اناناس | ⅓ لیوان |
کمپوت اناناس | به مقدار کافی |
طرز تهیه شیرینی پای آناناس
مرحله اول
برای تهیه شیرینی پای آناناس خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا وانیل را به کاسه اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کاملا روشن و کش دار شود. در ادامه روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و با دور کند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله سوم
در ادامه آب کمپوت را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد و بیکینگ پودر را ۳ مرتبه الک می کنیم. حالا مواد خشک را به تدریج ب کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم.
مرحله چهارم
زمانی که مایه کیک یکدست و یکنواخت شد، هم زدن را متوقف کرده، سپس درون قالب مافین را با کاغذهای کپسولی می پوشانیم و آنها را با دو سوم از مایه کیک پر می کنیم. در ادامه یک برش از کمپوت آناناس روی مایه کیک قرار می دهیم.
مرحله پنجم
حالا قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم پای آناناس به مدت ۳۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان گریل را روشن کرده تا روی پای آناناسی ها کاملا طلایی و خوشرنگ شود.
مرحله ششم
حالا یک سیخ چوبی یا خلال دندان در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی ک مایه کیک ب آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. در ادامه قالب را از فر خارج کرده، سپس اجازه می دهیم شیرینی ها کاملا خنک شوند.
مرحله هفتم
زمانی که شیرینی ها خنک شدند، آنها را به دلخواه با عسل رقیق شده رومال کرده و با بریلو تزیین می کنیم. گارنو مقداری پودر پسته به صورت پخت روش شیرینی ها ریخته و به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.