طرز تهیه شیرینی ملکه بادام بدون فر طرز تهیه شیرینی ملکه بادام خانم جمشیدیان طرز تهیه شیرینی ملکه بادام با تصویر شیرینی ملکه بادام به خانه برمیگردیم طرز تهیه شیرینی ملکه پسته قیمت شیرینی ملکه بادام طرز تهیه ی شیرینی ملکه بادام خانم مینایی طرز تهیه ملکه بادام اشپزخانه کوچک من

شیرینی ملکه بادام یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی ملکه بادام در ادامه با گارنو همراه باشید.

مواد لازم شیرینی ملکه بادام
آرد ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۲۰ گرم
پودر شکر ۸۰ گرم
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
مواد لازم روی شیرینی
شکر ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۳ قاشق غذاخوری
عسل ۳ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
خلال بادام ۳۰۰ گرم

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام

مرحله اول

برای تهیه شیرینی ملکه بادام خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده تا دمای آن با دمای محیط هماهنگ شود. حالا فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود.

مرحله دوم

در ادامه کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن برقی هم می زنیم. زمانی که مخلوط کره کرم رنگ و خامه ای شد، هم زدن را متوقف کرده، سپس زرده تخم مرغ را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه مواد درون کاسه را مجددا هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شده، سپس کاسه را بین کار دورگیری می کنیم تا زرده تخم مرغ به صورت یکدست هم زده شود. حالا آرد را به همراه بکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد خشک را به تدریج به کاسه اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا مخلوط کره حالت خمیری پیدا کند. حالا درون یک قالب مناسب را با مقداری روغن مایع چرب کرده و خمیر شیرینی را درون قالب می ریزیم.

مرحله پنجم

در ادامه خمیر را به صورت یکنواخت درون قالب باز می دهیم، سپس قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه نیم پز شود. پس از گذشت این زمان قالب را از فر خارج کرده و مواد روی شیرینی را آماده می کنیم.

مرحله ششم

برای این منظور کره را به همراه خامه و شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم شکر و کره کاملا حل شوند. زمانی که کره و شکر حل شدند، خلال بادام را به قابلمه می افزاییم.

مرحله هفتم

حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و مایه درون قابلمه را به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه مایه شیرینی را درون قالب روی خمیر ریخته و با لیسک به آرامی و یکنواخت پخش می کنیم.

مرحله هشتم

در ادامه مجددا قالب را درون فر بر می گردانیم و اجازه می دهیم شیرینی به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان قالب را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن شیرینی را به اندازه های دلخواه برش می زنیم. نوش جان.