طرز تهیه شیرینی ماه , دستور پخت شیرینی ماه

شیرینی ماه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی ماه در ادامه با گارنو همراه باشید.

مواد لازم برای شربت
آب ۳ لیوان
شکر ۳ لیوان
لیمو ترش تازه ¼ لیمو ترش
مواد لازم برای خمیر شیرینی
کره یا مارگارین نرم ۱۲۵ گرم
پودر قند ۱ استکان
تخم مرغ ۲ عدد
پودر گردو ۱ استکان
آرد سمولینا ۱ استکان
بیکینگ پودر ۱۰ گرم
وانیل شکری ۵ گرم
آرد ۲ لیوان
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه شیرینی ماه

مرحله اول

برای تهیه شیرینی ماه مجلسی در ابتدای کار شربت را آماده می کنیم، برای این منظور آب را به همراه شکر و لیمو ترش تازه درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا شربت به نقطه جوش برسد.

مرحله دوم

به محض اینکه شربت جوش آمد، اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. پس از گذشت این زمان اسلایس لیمو ترش را کمی فشار می دهیم تا آب لیمو ترش خارج شود، سپس اجازه می دهیم شربت به مدت ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

مرحله سوم

در ادامه قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم شربت کاملا خنک شود. حالا به سراغ درست کردن خمیر شیرینی می رویم، برای این منظور کره به دمای محیط رسیده را به همراه تخم مرغ، پودر گردو و آرد سمولینا درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا پودر قند، بیکینگ پودر و وانیل شکری به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آرد را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود.

مرحله پنجم

در ادامه خمیر به دست آمده را روی سطح کار گذاشته و به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس خمیر را رول کرده و با فشار دست کمی تخت می کنیم. حالا خمیر را با کمک لیوان یا کاتر گرد به شکل ماه قالب می زنیم.

مرحله ششم

در این مرحله فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیرهای کاتر زده شده را به آرامی درون سینی فر منتقل می کنیم. حالا روی خمیرها را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله با چنگال روی خمیرها را خط انداخته و سینی را طبقه وسط فر می گذاریم، سپس اجازه می دهیم شیرینی ها کنترل شده درون فر بمانند تا کاملا پخته و طلایی شوند. زمانی که شیرینی ها پخته شدند از فر خارج می کنیم.

مرحله هشتم

حالا شربت خنک شده را به صورت پخش روی شیرینی های داغ می ریزیم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱ شب درون یخچال استراحت کند تا شربت به خورد شیرینی ها برود، سپس از یخچال خارج کرده و با پودر پسته تزیین می کنیم. نوش جان.