
طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی مخصوص با طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی
شیرینی شکلات آلمانی یکی از انواع شیرینی های لاکچری و خوشمزه است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم شیرینی شکلات آلمانی |
|
بیسکویت پتی بور | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ½ پیمانه |
کره | ۱۲۰ گرم |
پودر کاکائو | ¼ پیمانه |
رنده پوست پرتقال | ۱ قاشق سوپخوری |
گردو خرد شده | ½ پیمانه |
طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی شکلات آلمانی خوشمزه در ابتدای کار کره را به همراه پودر کاکائو درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم کره آب شده و با پودر کاکائو مخلوط شود.
مرحله دوم
در این مرحله شکر را به همراه تخم مرغ درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا مخلوط تخم مرغ را به تدریج به قابلمه اضافه کرده و به صورت مداوم هم می زنیم.
مرحله سوم
توجه داشته باشید در صورتی که هم زدن به صورت مداوم صورت نگیرد، تخم مرغ بر اثر حرارت پخته می شود. زمانی که شکر کاملا حل شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و گردو خرد شده را به قابلمه می افزاییم.
مرحله چهارم
در این مرحله بیسکویت پتی بور را به صورت ریز خرد کرده و به همراه رنده پوست پرتقال به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به خوبی مخلوط کرده تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در صورتی که مایه شکلات شل بود به آن پودر بیسکویت بیفزایید.
مرحله پنجم
حالا درون قالب مورد نظرمان را با سلفون می پوشانیم، سپس مایه شکلات را درون قالب ریخته و آنرا به خوبی فشرده می کنیم. در ادامه قالب را درون فریزر گذاشته و اجازه می دهیم شکلات به مدت ۳ ساعت استراحت کند.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان قالب را از فریزر خارج کرده و به دلخواه شکلات آب شده را روی آن می ریزیم. در ادامه اجازه می دهیم شکلات کاملا سفت شود، سپس به فرم و ابعاد دلخواه برش می زنیم. نوش جان.
۵ ۲