
طرز تهیه سس کارامل به روش بازاری و طعمی بی نظیر
طرز تهیه سس کارامل
سس کارامل یکی از انواع سس های خوشمزه و بین المللی است که معمولا برای برخی از کیک ها و شیرینی ها از آن استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس کارامل در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم سس کارامل |
|
شکر | ۱ پیمانه |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق چایخوری |
آب | ¼ پیمانه |
خامه صبحانه | ⅔ پیمانه |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه سس کارامل
مرحله اول
برای تهیه سس کارامل به روش خانگی در ابتدای کار شکر و آب را درون یک قابلمه گود ریخته، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم مخلوط آب و شکر درون قابلمه بجوشد.
مرحله دوم
پس از جوشیدن آب و شکر آب لیمو ترش تازه را به قابلمه اضافه کرده تا باعث شود سس کارامل پس از خنک شدن شکرک نزند. در ادامه درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم مخلوط شکر به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد.
مرحله سوم
دقت کنید بستن درب قابلمه سبب می شود، در فضای قابلمه بخار آب ایجاد شده، سپس شکرهای چسبیده به اطراف قابلمه ذوب شوند. زمانی که آب درون قابلمه تبخیر شد، اجازه می دهیم شکر کاملا قهوه ای شود.
مرحله چهارم
حالا بدون هم زدن و فقط با تکان دادن قابلمه به شکر کمک می کنیم تا تغییر رنگ داده و کاراملی شود. لازم به ذکر است بدانید در هنگام جوشیدن سس کارامل ممکن است تشخیص رنگ مورد نظر سخت باشد.
مرحله پنجم
بهتر است مقداری از کارامل برداشته و درون نعلبکی بریزید تا رنگ اصلی سس کارامل مشخص شود. زمانی که سس کارامل به رنگ قهوه ای در آمد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و خامه صبحانه را به آن می افزاییم.
مرحله ششم
حالا سس را به خوبی مخلوط کرده تا مواد کاملا ترکیب شوند، سپس نمک را به قابلمه اضافه کرده و مجددا هم می زنیم. در صورتی که تمایل دارید سس کارامل عطر وانیلی داشته باشد مقداری وانیل با خامه به قابلمه بیفزایید. نوش جان.
۵ ۲