
طرز تهیه سالاد کلم بنفش به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
سالاد کلم بنفش یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد و رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کلم بنفش در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کلم برگ بنفش | ۱ پیمانه |
گل کلم | ¼ کلم کوچک |
هویج | ۱ عدد متوسط |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
پیازچه | ۴ ساقه |
زیتون | ½ پیمانه |
خیارشور | ۲ عدد |
پنیر فتا | به مقدار کافی |
آب لیمو ترش تازه | به مقدار کافی |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سالاد کلم بنفش
مرحله اول
برای تهیه سالاد کلم خوشمزه در ابتدای کار جعفری و پیازچه را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا کلم بنفش را می شویم و به صورت خیلی ریز خرد می کنیم.
مرحله دوم
حالا گل کلم را شسته و به صورت ریز رنده می کنیم، سپس به همراه کلم بنفش و زیتون به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه هویج را می شوییم و پس از جدا کردن پوست آن با دندان های درشت رنده، رنده می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله خیارشور را به صورت ورقه ای نازک خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم. حالا مقداری پنیر فتا را به صورت ریز خرد کرده و به همراه مقداری آب لیمو ترش تازه، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به کاسه می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا مواد سالاد را با دو قاشق به خوبی زیر و رو کرده تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه سالاد را به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال گذاشته تا مزه ها با هم ترکیب شوند، سپس سرو می کنیم. نوش جان.