طرز تهیه رول بیسکویت و کارامل

طرز تهیه رول بیسکوییت و کارامل , دستور پخت رول بیسکوییت و کارامل

رول بیسکویت و کارامل یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رول بیسکویت و کارامل در ادامه با سایت آموزشی گارنو همراه باشید.

مواد لازم رول بیسکویت و کارامل
بیسکویت پتی بور ۴۰۰ گرم
شیر عسلی ۱ قوطی
کره ۱۰۰ گرم
کارامل ¾ لیوان
شکلات کیت کت ۱ بسته
بیسکویت اوریو ۱ بسته
شکلات اسنیکرز ۱ عدد بزرگ
مواد لازم برای کارامل
شکر ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
طرز تهیه شیرینی کوئک سیستر آفریقایی برای ماه رمضان

طرز تهیه رول بیسکویت و کارامل

مرحله اول

برای تهیه رول بیسکویت کارامل خوشمزه در ابتدای کار کره را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. حالا بیسکویت ها را درون غذاساز می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه بیسکویت را به خوبی میکس می کنیم تا کاملا پودر شود، سپس به همراه شیر عسلی و کره نرم شده درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دست به خوبی ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود.

مرحله سوم

حالا خمیر را روی سلفون به صورت مستطیل با کمک وردنه پهن می کنیم، سپس روی آنرا با کارامل می پوشانیم. در ادامه شکلات کیت کت را به همراه بیسکویت اوریو و شکلات اسنیکرز به صورت مکعبی خرد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا شکلات و بیسکویت های خرد شده را به صورت پخش روی خمیر ریخته و با کمک سلفون خمیر را رول می کنیم. در ادامه رول بیسکویت را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان رول بیسکویت را از یخچال خارج کرده و به ابعاد دلخواه برش می زنیم. در نهایت رول بیسکویت و کارامل را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه چای تازه‌ دم سرو می کنیم. نوش جان.