طرز تهیه دسر شیری , دستور پخت دسر شیری

دسر شیری یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی و مواد ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر شیری در ادامه با گارنو همراه باشید.

مواد لازم دسر شیری
شیر ۴ لیوان
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری سرپر
شکر ۴ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری سرپر
پودر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری سرپر

طرز تهیه دسر شیری

مرحله اول

برای تهیه دسر شیری به روش مجلسی در ابتدای کار شیر را به همراه نشاسته ذرت و شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا مواد درون شیر کاملا حل شوند.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا مخلوط شیر کمی غلیظ شود، سپس پودر نارگیل را به قابلمه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا مایه دسر به غلظت فرنی برسد.

مرحله سوم

زمانی که مایه دسر به غلظت فرنی نزدیک شد، کره را به قابلمه اضافه کرده و پس از مخلوط کردن قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس درون قالب‌ های مورد نظرمان ریخته و روی آنها را کاملا صاف می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه قالب را درون یخچال گذاشته تا دسر به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال استراحت کند و تا حدودی سفت شود. پس از گذشت این زمان دسر را از قالب جدا کرده و با گل سرخ به دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان.