
طرز تهیه خورش لوبیا سبز گیاهی ساده با طعم بسیار عالی
خورش لوبیا سبز گیاهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و متفاوت ایرانی است که برای افراد گیاهخوار بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش لوبیا سبز گیاهی در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
پروتئین سویا | ۱ پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
لوبیا سبز | ۳ پیمانه |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
پودر غوره | ۳ قاشق چایخوری |
آب | ۳ پیمانه |
گوجه فرنگی | ۱ پیمانه |
سیب زمینی | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه خورش لوبیا سبز گیاهی
مرحله اول
برای تهیه خورش لوبیا سبز گیاهی خوشمزه در ابتدای کار پروتئین های سویا را درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم آنها به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت درون آب بماند تا کاملا خیس بخورند.
مرحله دوم
حالا لوبیا سبز را شسته و به ابعاد دلخواه خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.
مرحله سوم
زمانی که روغن گرم شد، لوبیا سبز را به تابه اضافه کرده، سپس کمی تفت می دهیم تا رنگ آنها عوض شود. حالا مقداری آب جوش به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم لوبیا سبز به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان لوبیا سبز را درون آبکش ریخته تا آب اضافی اش خارج شود. پس از گذشت ۱ ساعت پرتئین های سویا را درون آبکش ریخته و با دست کمی فشار می دهیم تا آب اضافی شان کاملا خارج شود.
مرحله پنجم
حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به قابلمه افزوده و پس از گرم شدن، بلافاصله پیاز خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس زردچوبه را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه کاملا سرخ شوند. حالا پروتئین های سویا را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
حالا پروتئین های سویا را به خوبی تفت می کنیم تا سرخ شوند، سپس رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شده و بوی خامی آن از بین برود.
مرحله هشتم
در این مرحله لوبیا سبز را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس پور غوره را به همراه پودر دارچین به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا عطر ادویه ها آزاد شود.
مرحله نهم
در ادامه آب را به همراه نمک به قابلمه اضافه کرده، سپس درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم خورش ب مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند تا مواد کاملا پخته شوند. حالا گوجه فرنگی ها را شسته و پوست شان را جدا می کنیم.
مرحله دهم
در این مرحله گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی ریز خرد کرده و پس از گذشت ۲۰ دقیقه به قابلمه اضافه می کنیم، سپس مخلوط کرده و اجازه می دهیم خورش لوبیا سبز روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد.
مرحله یازدهم
پس از گذشت این مدت، زمانی که خورش کاملا جا افتاد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و خورش را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با سیب زمینی سرخ شده تزیین کرده و به همراه پلو سرو می کنیم. نوش جان.