
طرز تهیه ترشی آلبالو به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
ترشی آلبالو یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار است که با روش های ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی آلبالو در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم ترشی آلبالو |
|
آلبالو | ۵۰۰ گرم |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
سرکه سفید | ۱ لیوان |
طرز تهیه ترشی آلبالو
مرحله اول
برای تهیه ترشی آلبالو خوشمزه در ابتدای کار آلبالوها را که بهتر از پیوندی باشند، شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. آلبالوهای پیوندی کمی سفت تر و ماندگاری آنها بیشتر می باشد.
مرحله دوم
حالا آلبالوها را روی یک دستمال نخی پهن می کنیم تا رطوبت اضافی آنها گرفته شود. در ادامه آلبالوها را به همراه شکر و نصف نمک درون یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس مابقی نمک را با سرکه مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
حالا سرکه را روی آلبالوها ریخته و درب ظرف را محکم می بندیم تا از نفوذ هوا جلوگیری کنیم. در ادامه ترشی را به مدت ۳ الی ۴ روز در دمای محیط قرار می دهیم تا ترشی برسد. پس از گذشت این زمان ترشی را درون یخچال نگهداری می کنیم.
مرحله چهارم
گارنو این نوع ترشی به مدت ۱ سال درون یخچال ماندگاری دارد. حالا بسته به نوع سلیقه هر فرد برای خوشمزه تر شدن ترشی به دلخواه می توانید مقداری پودر گلپر درون ترشی استفاده کنید. نوش جان.