
طرز تهیه بریلو ساده به روش بازاری و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه بریلو
بریلو یک ماده ژله ای است که معمولا در شیرینی پزی ها از آن برای تزیین برخی شیرینی های خامه ای و مربایی استفاده می شود که می توان آنرا در رنگ های مختلف درست کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بریلو در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم بریلو |
|
شکر | ⅓ لیوان |
آب | ¼ لیوان + ۳ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل (اختیاری) | نوک قاشق چایخوری |
رنگ خوراکی دلخواه | به مقددار کافی |
طرز تهیه بریلو
مرحله اول
برای تهیه بریلو به روش خانگی در ابتدای کار نشاسته ذرت را با ۳ قاشق غذاخوری از مقدار آب مخلوط کرده، سپس مابقی آب را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. حالا شکر را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم.
مرحله دوم
در ادامه آب لیمو ترش تازه را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا ذرات شکر حل شوند، سپس نشاسته حل شده را کم کم به قابلمه اضافه کرده و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه یکدست شود.
مرحله سوم
حالا مایه را به صورت مداوم و پیوسته هم می زنیم تا جوش بیاید و غلیظ شود. زمانی که بریلو غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و وانیل را به همراه رنگ خوراکی به آن اضافه کرده، سپس هم می زنیم.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید بریلو بیش از حد غلیظ نشود، به دلیل آنکه پس از خنک شدن غلظت آن بیشتر می شود. حالا اجازه می دهیم بریلو کاملا خنک شود، سپس برای تزیین برخی شیرینی ها از آن استفاده می کنیم. نوش جان.
۵ ۱