
طرز تهیه کیک زردآلو برگردان مجلسی با طعم بسیار عالی
کیک زردآلو یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک زردآلو در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم کیک زردآلو |
|
آرد | ۲ لیوان سرخالی |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۳ عدد متوسط |
شکر | ۱ لیوان سرخالی |
ماست | ½ لیوان |
روغن مایع | ⅓ لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
زردآلو | ۸ عدد |
پرک بادام | به مقدار کافی |
زعفران دم کرده و عسل (اختیاری) | به مقدار کافی |
طرز تهیه کیک زردآلو
مرحله اول
برای تهیه کیک زردآلو خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم کره با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. در ادامه فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه ۶ عدد از زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته شان را جدا می کنیم. در ادامه مابقی زردآلوها را به صورت مکعبی متوسط خرد می کنیم، سپس کنار می گذاریم.
مرحله سوم
حالا تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شود. در ادامه ماست را به کاسه می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا مواد درون کاسه را با دور کند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس بدون خاموش کردن همزن، کره به دمای محیط رسیده را به همراه روغن مایع به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر و نشاسته ذرت درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی ۲ تا ۳ مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.
مرحله ششم
حالا درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب کرده، سپس کف قالب را با کاغذ روغنی می پوشانیم. در ادامه نیمی از مایه کیک را درون قالب ریخته، سپس قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم.
مرحله هفتم
حالا زردآلوهای مکعبی خرد شده را به صورت پخش درون قالب روی مایه کیک ریخته و مابقی مایه کیک را روی زردآلوها می ریزیم. در ادامه زردآلوهایی که از وسط نصف کردیم به پشت روی مایه کیک قرار می دهیم.
مرحله هشتم
حالا به دلخواه برای شکیل تر شدن ظاهر کیک، با مقداری از مخلوط عسل روان شده و زعفران دم کرده درون حفره های زردآلو را پر می کنیم. حالا مقداری پرک بادام روی مایه ریخته و قالب را طبقه وسط فر می گذاریم تا کیک به مدت ۴۰ دقیقه بپزد.
مرحله نهم
پس از گذشت این زمان در صورت نیاز به مدت ۳ تا ۵ دقیقه گریل را روشن کرده تا روی کیک طلایی و خوشرنگ شود. برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.
مرحله دهم
در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملا پخته و قالب را از فر خارج می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس کیک را از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم.
مرحله یازدهم
حالا کیک را به اندازه و فرم دلخواه برش زده و برش های کیک را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در صورت تمایل برای عطر و طعم دهی بهتر می توانید چند قطره اسانس دلخواه درون مایه کیک بریزید. نوش جان.