طرز تهیه مربای ازگیل

طرز تهیه مربای ازگیل طرز تهیه مربای ازگیل وحشی مربای ازگیل قرمز

مربای ازگیل یکی ار انواع مرباهای خوشمزه شمال کشورمان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای ازگیل در ادامه با سایت آموزشی گارنو همراه باشید.

مواد لازم مربای ازگیل
ازگیل ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
آب ⅓ لیوان

طرز تهیه مربای ازگیل

مرحله اول

برای تهیه مربای ازگیل خوشمزه در ابتدای کار ازگیل ها را شسته و قسمت های خراب آن را جدا می کنیم. در ادامه هسته های ازگیل ها را جدا می کنیم و از وسط به ۲ قسمت تقسیم کرده، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس شکر را به همراه آب به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم شکر کاملا ذوب شود. در حین پخت، کف های روی مربا را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله اجازه می دهیم مربا به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود. توجه داشته باشید در حین پخت، مربا را زیاد مخلوط نکنید که ازگیل ها له شده، سپس گوشت آنها از پوستشان جدا شود.

مرحله چهارم

پس از گذشت ۲۰ دقیقه آب لیمو ترش تازه را به قابلمه اضافه کرده و پس از گذشت ۳۰ ثانیه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه اجازه می دهیم مربا در دمای محیط بماند تا به طور کامل خنک شود.

مرحله پنجم

روش دیگر برای درست کردن مربا ازگیل، ازگیل ها را به همراه شکر لایه به لایه درون یک قابلمه مناسب ریخته، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ شب درون یخچال استراحت کند تا ازگیل ها و شکر آب بیندازند.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان قابلمه را از یخچال خارج کرده و بدون اضافه کردن آب، آنرا روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در نهایت مربا خنک شده را درون یک ظرف شیشه ای مناسب ریخته و درون یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان.