طرز تهیه سالاد بادمجان , دستور پخت سالاد بادمجان

سالاد بادمجان یکی از انواع سالادهای خوشمزه و رایج کشور ترکیه است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد بادمجان در ادامه با گارنو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۱ کیلوگرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
ماست ۲  پیمانه
فلفل قرمز و نمک از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون به مقدار کافی

طرز تهیه سالاد بادمجان

مرحله اول

برای تهیه سالاد بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته و روی حرارت گاز یا زغال به صورت کبابی می پزیم. حالا بادمجان های کبابی را به مدت ۱۰ دقیقه درون یک ظرف درب بسته قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این فاصله سیرها را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و به همراه ماست و نمک درون یک کاسه مناسب ریخته و مخلوط می کنیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه پوست بادمجان ها را به راحتی جدا می کنیم.

مرحله سوم

حالا بادمجان ها را خرد کرده و به کاسه می افزاییم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه مغز گردو را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه روغن زیتون درون یک تابه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا مغزهای گردو را کمی تفت داده، سپس فلفل قرمز را به تابه اضافه می کنیم. پس از کمی تفت دادن آنرا به صورت پخش روی سالاد بادمجان ریخته و سالاد را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم. نوش جان.