طرز تهیه دیپ لوبیا سفید

طرز تهیه دیپ لوبیا سفید , دستور پخت دیپ لوبیا سفید

دیپ لوبیا سفید یکی از انواع سس های خوشمزه و سالم است که معمولا به همراه سیب زمینی تنوری، کراکت یا چیپس سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دیپ لوبیا سفید در ادامه با سایت آموزشی گارنو همراه باشید.

مواد لازم دیپ لوبیا سفید
لوبیا سفید ۲ پیمانه
جعفری ½ پیمانه
رزماری ۱ قاشق چایخوری
سیر ۴ حبه
روغن‌ زیتون ¼ پیمانه
لیمو ترش تازه ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه زیتون پرورده مدیترانه‌ ای خوشمزه با طعمی متفاوت

طرز تهیه دیپ لوبیا سفید

مرحله اول

برای تهیه دیپ لوبیا سفید خوشمزه در ابتدای کار لوبیا سفید را شسته و درون یک قابلمه مناسب حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم لوبیا سفید کاملا پخته و نرم شود.

مرحله دوم

زمانی که لوبیا کاملا پخته شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و لوبیا را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه لوبیا، روغن زیتون، سیر به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه درون غذاساز می ریزیم.

مرحله سوم

حالا جعفری و رزماری را شسته و به همراه آب لیمو ترش به غذاساز  اضافه می کنیم، سپس به خوبی میکس می کنیم تا مواد ترکیب و پوره شوند. در ادامه دیپ را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و با روغن زیتون تزیین می کنیم. نوش جان.