طرز تهیه ادویه پلویی

طرز تهیه ادویه پلویی بندری زمان استفاده از ادویه پلویی مشهد جنوبی ادویه مخصوص پلو در چه غذاهایی استفاده میشود xvc jidi hn di g dd

ادویه پلویی یکی از انواع ادویه های خوشمزه و بسیار پر کاربرد در آشپزی ایرانی است که از ترکیب ادویه های مختلف تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم ادویه پلویی
برگ گل محمدی ۳ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز ۱ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز ½ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری
جوز هندی ¼ قاشق چایخوری
دانه هل ۶ عدد
دانه میخک ۲ عدد
طرز تهیه سس قارچ خوشمزه مخصوص انواع سوخاری و استیک

دستور تهیه ادویه پلویی

مرحله اول

برای تهیه ادویه پلویی خانگی ابتدا تمام ادویه ها را داخل آسیاب می ریزیم و چند پالس می زنیم تا کاملا پودر و یکدست شوند. در صورتی که تمایل دارید این ادویه را با طعمی تند و تیز درست کنید حتما مقداری فلفل قرمز اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله مخلوط ادویه های پودر شده را از داخل آسیاب خارج می کنیم و با یک الک زیر الک می کنیم تا قسمت های اضافی و پوسته های ادویه ها جدا شود. در ادامه یک ظرف شیشه ای درب دار را می شوییم و با دستمال خشک می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله ادویه پلویی آماده شده را داخل ظرف شیشه ای می ریزیم، سپس درب آنرا می بندیم و در کابینت نگهداری می کنیم. بهتر است این ادویه را دور از نور مستقیم خورشید و رطوبت نگهداری کنیم تا طعم و عطرش از بین نرود.