مطالب

آموزش انواع مربا و ترشی

طرز تهیه فالوده خوشمزه به روش شیرازی مرحله به مرحله

فالوده یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار در ایران است که اصالت این دسر به شهر شیراز تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فالوده در ادامه با گارنو همراه باشید.مواد لازم برای فالوده رشته فالوده۱  بستهشکر۳ لیوانآب۲٫۵…

طرز تهیه کوکو لوبیا قرمز ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

کوکو لوبیا قرمز یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو لوبیا قرمز در ادامه با گارنو همراه باشید.مواد لازم برای ۴ نفرلوبیا قرمز۱٫۵ لیوانپیاز۱ عدد کوچکسیب…

طرز تهیه سالاد فتوش خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

سالاد فتوش یکی از انواع سالادهای خوشمزه و اصیل کشور لبنان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد فتوش در ادامه با گارنو همراه باشید.مواد لازم برای ۳ نفرکاهو۱ عدد کوچکگوجه گیلاسی۴ عددخیار۲…

طرز تهیه قورمه گوشت خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله

قورمه گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستور پخت های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قورمه گوشت در ادامه با گارنو همراه باشید.مواد لازم برای ۴ نفرگوشت گوسفندی۴۰۰ گرمدنبه۱۰۰ گرمسیب…