نحوه درست کردن یک “کدوی شکم پر” ایده آل

در این بخش از آشپزخانه نمناک غذای رژیمی “کدوی شکم پر” را برای آموزش در نظر گرفته ایم.

0

 مواد لازم طرز تهیه کدوی شکم پر

  • کدو سبز متوسط(۴ عدد)
  • پیاز متوسط خرد شده(۱عدد)
  • سیر خرد شده ( ۱ عدد)
  • خرده نان خشک ( ۱/۳ پیمانه )
  • کره  ( ۲ قاشق غذاخوری)
  • پنیر موزارلا رنده شده حدود(۲ پیمانه)
  • نمک و فلفل(به مقدار لازم)
کدو 

طرز تهیه طرز تهیه کدوی شکم پر

ابتدا فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

کدوها را بشویید و انتهای آن را ببرید و به صورت طولی برش دهید و داخل آن را با قاشق خالی کنید و کمی نمک و فلفل داخل کدوها بریزید.سپس ظرف دیواره داری را چرب کنید و کدو ها را داخل آن بچینید.

“فلافل رژیمی” با روغن زیتون را چگونه درست کنیم؟

برای درست کردن مواد داخلی کدوها هم باید ظرف دیگری را روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا گرم شود. سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید.بعد کدوهای تراشیده شده را با پیاز تفت داده شده تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.پس از طلایی شدن کدوها مقداری نمک ، فلفل و خرده های نان را به کدوها اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.مواد تفت داده شده را از روی حرارت بردارید و داخل کدوهای خالی شده بریزید.

فوت کوزه گری درست کردن “یتیمچه”

مقداری از پنیر موزارلا رنده شده هم روی کدو ها بریزید و در فر قرار دهید تا حدود ۱۰ دقیقه کدوها داخل فر بپزند و  پنیر رویشان طلایی رنگ شود.

کدوی شکم پر

نکات تکمیلی در مورد کدوی شکم پر

کدوی شکم پر جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
کدوی شکم پر را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

کدوی شکم پر ، طرز تهیه کدوی شکم پر

۴.۴۲۵

؟

آموزش تهیه دلمه سیب زمینی ایتالیایی با روش ساده و عالی

نظر شما درباره این مطلب چیست؟

<< یک ستاره || از ۱ تا ۵ امتیاز دهید. || پنج ستاره >>

میانگین رتبه / ۵. تعداد رأی:

تا حالا کسی رای نداده! اولین نفر شما باشید.

ارسال یک پاسخ