
طرز تهیه کیک قهوه خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
کیک قهوه یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش عطر است که در سراسر خاورمیانه طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک قهوه در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم کیک قهوه |
|
تخم مرغ | ۵ عدد |
شکر | ۲۰۰ گرم |
روغن مایع | ۱۵۰ گرم |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
شیر | ۱۰ گرم |
آرد نول شیرینی | ۲۵۰ گرم |
پودر قهوه | ۲ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ½ قاشق غذاخوری |
مواد لازم کرم روی کیک |
|
پنیر خامه ای | ۱۰۰ گرم |
شیر | ½ لیوان |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
پودر شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر قهوه | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک قهوه
مرحله اول
برای تهیه کیک قهوه خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر به طور کامل گرم شود، سپس تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ حجیم و کشدار شود. در ادامه روغن مایع را به همراه شیر به ترتیب به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله سوم
حالا آرد را به همراه بیکینگ پودر و پودر قهوه درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی ۳ مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی و یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.
مرحله چهارم
در ادامه قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع یا کره سرد چرب کرده و آرد پاشی می کنیم، سپس قالب را به صورت وارونه نگه می داریم تا آرد اضافی از قالب خارج شود. حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب و هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود، سپس قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه به خوبی پخته شود.
مرحله ششم
توجه داشته باشید ۳۰ دقیقه اول پخت به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید در غیر این صورت پف کیک می خوابد. پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو می بریم.
مرحله هفتم
در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. حالا به سراغ درست کردن کرم روی کیک می رویم.
مرحله هشتم
برای این منظور پنیر خامه ای را به همراه شیر، خامه صبحانه، پودر شکر و پودر قهوه درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. زمانی که کیک خنک شد آنرا از قالب جدا می کنیم.
مرحله نهم
در ادامه کرم را به صورت پخش روی کیک ریخته و به دلخواه با پودر قهوه تزیین می کنیم. در نهایت کیک را به ابعاد دلخواه برش زده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
۵
۲