طرز تهیه چیز کیک لیمویی

طرز تهیه چیز کیک لیمویی طرز تهیه کیک لیمویی بدون فر مینی چیز کیک لیمویی

چیز کیک لیمویی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز کیک لیمویی در ادامه با گارنو همراه باشید.

مواد لازم چیز کیک لیمویی
پنیر خامه ای ۶۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ لیوان
وانیل شکری ۵ گرم
رنده پوست لیمو ¼ قاشق غذاخوری
بیسکویت دایجستیو ۲ بسته
کره ۱۰۰ گرم
مغز فندق یا مغز گردو ۱ پیمانه
مواد لازم سس لیمویی
آب لیمو ترش تازه ۱ لیوان
آب ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۶ قاشق غذاخوری
وانیل شکری ۵ گرم

طرز تهیه چیز کیک لیمویی

مرحله اول

برای تهیه چیز کیک لیمویی خوشمزه در ابتدای کار کره را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود. در ادامه بیسکویت را به همراه مغز گردو درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا بیسکویت کاملا پودر شود.

مرحله دوم

حالا کره ذوب شده را به غذاساز اضافه کرده و چند پالس می زنیم تا بیسکویت حالت خمیری پیدا کند. در ادامه درون قالب کمربندی را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مواد کراست را درون قالب ریخته و با کف لیوان فشرده می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه اجازه می دهیم لایه کراست کاملا یکدست و منسجم شود، سپس قالب را درون یخچال قرار داده و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند تا کاملا سفت شود. در این فاصله کرم پنیری را آماده می کنیم.

مرحله چهارم

برای این منظور فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس پنیر خامه ای را به همراه خامه درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم.

مرحله پنجم

زمانی که بافت پنیر باز شد و با هم ترکیب شدند، نشاسته ذرت را با مقداری آب مخلوط کرده و به خوبی هم می زنیم تا نشاسته درون آب حل شود، سپس به همراه آرد، وانیل شکری، شکر و رنده پوست لیمو به کاسه می افزاییم.

مرحله ششم

حالا مواد درون کاسه را مجددا به مدت ۲ دقیقه هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه تخم مرغ ها را دانه دانه به کاسه اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر دانه تخم مرغ آنرا به مدت ۱۰ ثانیه هم می زنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله قالب را از یخچال خارج کرده، سپس کرم پنیری را درون قالب روی لایه کراست می ریزیم و روی آنرا کاملا صاف می کنیم. در ادامه یک ظرف آب جوش طبقه زیر فر گذاشته تا چیز کیک در هنگام پخت ترک نخورد.

مرحله هشتم

حالا قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم چیز کیک به مدت ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. در این فاصله سس لیمویی را آماده می کنیم، برای این منظور آب و آب لیمو ترش را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله نهم

در ادامه نشاسته ذرت را به همراه شکر و وانیل شکری به کاسه اضافه کرده و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا مواد درون آب لیمو حل شوند. در صورت تمایل برای شکیل تر شدن چیز کیک می توانید از رنگ خوراکی زرد استفاده کنید.

مرحله دهم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم هم می زنیم تا سس به غلظت فرنی برسد. زمانی که سس به غلظت مورد نظرمان رسید، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم سس کاملا خنک شود.

مرحله یازدهم

پس از گذشت ۵۰ دقیقه بدون خارج کردن قالب از فر درب فر را نیمه باز گذاشته، سپس اجازه می دهیم کیک درون فر بماند تا کاملا خنک شود. خروج ناگهانی چیز کیک از فر و به دلیل تغییر دما باعث می شود چیز کیک ترک بخورد.

مرحله دوازدهم

زمانی که چیز کیک خنک شد، آنرا از فر خارج کرده، سپس سس لیمویی را درون قالب روی لایه کرم پنیری می ریزیم. در ادامه قالب را درون یخچال قرار داده و اجازه می دهیم چیز کیک به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال استراحت کند. نوش جان.