
طرز تهیه مربای توت سفید خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
مربای توت سفید یکی از انواع مرباهای خوشمزه و بین المللی است که همانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای توت سفید در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم مربای توت سفید |
|
توت سفید | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۵۰۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
هل | ۲ عدد |
جوهر لیمو | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه مربای توت سفید
مرحله اول
برای تهیه مربای توت سفید خوشمزه ابتدای کار توت ها را شسته و چوب آنها را جدا می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خشک شوند. در ادامه توت ها را به همراه شکر به صورت لایه ای درون یک قابلمه می ریزیم.
مرحله دوم
در ادامه درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم توت ها به مدت ۱ شب درون یخچال استراحت کنند تا توت ها آب بیندارند. پس از گذشت این زمان قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا مربا جوش بیاید.
مرحله سوم
در حین پخت کف روی مربا را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم تا در نهایت مربای شفافی داشته باشیم. پس از گذشت یک ساعت و ۳۰ دقیقه هل را به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم تا مربا خوش رنگ شود.
مرحله چهارم
در ادامه درب قابلمه را نیمه باز گذاشته و اجازه می دهیم مربا کاملا غلیظ شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه یک قاشق از شهد مربا را درون نعلبکی ریخته آنرا به مدت ۲ الی ۳ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا شهد خنک شود.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان شهد را بین دو انگشت تست می کنیم. در صورتی که شهد کش دار بود قوام مربا مناسب است، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم مربا درون قابلمه کاملا خنک شود.
مرحله ششم
زمانی که مربا خنک شد، آنرا درون شیشه مورد نظرمان ریخته، سپس درب آنرا می بندیم تا از ورود هوا جلوگیری شود. حالا مربا را درون یخچال نگهداری می کنیم و در نهایت مربا را به همراه کره سرو می کنیم. نوش جان.
۵
۱