طرز تهیه دسر لرزان

طرز تهیه دسر لرزان , دستور پخت دسر لرزان

دسر لرزان یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر لرزان در ادامه با گارنو همراه باشید.

مواد لازم دسر لرزان
نشاسته گل ۱ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
خلال بادام ۲ قاشق غذا خوری
شکر یک و نیم پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار لازم
پودر هل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه دسر لرزان

مرحله اول

برای تهیه دسر لرزان خوشمزه در ابتدای کار، خلال بادام ها را درون گلاب خیس می کنیم. یک قابلمه برداشته و نشاسته و شکر را درون آن می ریزیم. ۴ لیوان آب درون قابلمه ریخته و هم می زنیم تا نشاسته حل شود.

مرحله دوم

سپس قابلمه  را روی حرارت قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا نشایته به حالت شیشه ای در آید و شفاف شود. وقتی که مواد حالت شیشه ای پیدا کرد، آب جوش را کم کم به مواد اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا خامی نشاسته گرفته شود.

مرحله سوم

بعد از گرفتن خامی نشاسته، زعفران دم کرده و گلاب و خلال بادام و پودر هل را به آن اضافه می کنیم و به صورت گرم داخل ظرف دلخواه می ریزیم و اجازه می دهیم درون ظرف سرد شود. سپس آن را سرو می کنیم.

مرحله چهارم

این دسر را می توان در ظروف یک نفره یا به صورت قالبی تهیه کرد. همچنین این نکته قابل ذکر است در همان ابتدای پخت، می توان آب بیشتری ریخت تا خامی نشاسته گرفته شود. می توان این دسر را با شیر نیز تهیه کرد.