طرز تهیه دسر شکلاتی تاینی

طرز تهیه دسر شکلاتی تاینی , دستور پخت دسر شکلاتی تاینی

دسر شکلاتی تاینی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که اصالت آن به کشورهای عربی تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر شکلاتی تاینی در ادامه با سایت آموزشی گارنو همراه باشید.

مواد لازم طبقه اول دسر
کیک شکلاتی تاینی ۴ عدد
شیر یا شیر نسکافه به مقدار کافی
مواد لازم طبقه دوم دسر
بیسکویت پتی بور به مقدار کافی
شیر به مقدار کافی
مواد لازم طبقه سوم دسر
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکلات صبحانه یا نوتلا ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم طبقه آخر دسر
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم
“کانول شکلاتی” از خوشمزه ترین دسر ها + طرز تهیه

طرز تهیه دسر شکلاتی تاینی

مرحله اول

برای تهیه دسر شکلاتی تاینی خوشمزه در ابتدای کار کیک های شکلاتی تاینی را از وسط به ۲ قسمت تقسیم کرده و درون یک ظرف مناسب می چینیم. حالا روی کیک ها را با شیر نسکافه کاملا خیس می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه برای طبقه دوم دسر بیسکویت های پتی بور با شیر مرطوب کرده و دو لایه روی کیک تاینی می چینیم. حالا برای طبقه دوم دسر، خامه صبحانه را به همراه پنیر خامه ای، پودر قند و وانیل درون غذاساز می ریزیم.

مرحله سوم

حالا مواد را به خوبی میکس می کنیم و به صورت یکنواخت روی بیسکویت ها ریخته و با لیسک پخش می کنیم. در ادامه برای لایه آخر دسر خامه صبحانه را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم خامه گرم و روان شود. توجه داشته باشید خامه جوش نیاید در ادامه شکلات تخته ای را خرد کرده و به قابلمه می افزاییم، سپس به خوبی هم می زنیم تا شکلات با حرارت خامه ذوب شود.

مرحله پنجم

زمانی که گاناش خنک شد، آنرا به صورت پخش روی دسر ریخته و ظرف را به مدت ۵ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا دسر کاملا خنک شود. پس از گذشت این زمان دسر را برش زده و سرو می کنیم. نوش جان.