
طرز تهیه خوراک کدو و بادمجان مجلسی مرحله به مرحله
خوراک کدو و بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک کدو و بادمجان در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۳ عدد |
کدو سبز | ۳ عدد |
سیب زمینی | ۳ عدد |
پوره گوجه فرنگی | ۱ پیمانه |
پیاز داغ | ۳ قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای | ½ فلفل دلمه ای کوچک |
نمک و زردچویه | به مقدار کافی |
فلفل سیاه و پودر سیر | به مقدار کافی |
طرز تهیه خوراک کدو و بادمجان
مرحله اول
برای تهیه خوراک کدو بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان و کدو را شسته و پس از جدا کردن پوست آن به صورت ورقه ای برش می زنیم. حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده، سپس مقداری روغن مایع به آن می افزاییم.
مرحله دوم
حالا ورقه های بادمجان و کدو را درون تابه می چینیم و دو طرف شان را کاملا سرخ می کنیم. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و پس از شستن به صورت ورقه ای برش می زنیم، سپس کنار هم درون تابه می چینیم.
مرحله سوم
در این مرحله بادمجان و کدو سرخ شده را درون تابه روی ورقه های سیب زمینی قرار داده، سپس مقداری نمک، زردچویه، فلفل سیاه و پودر سیر به پوره گوجه فرنگی می افزاییم و به صورت پخش روی ورقه های بادمجان و کدو می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا فلفل دلمه ای را به صورت نواری خرد کرده و روی پوره گوجه فرنگی قرار می دهیم. در ادامه مقداری آب جوش به تابه اضافه کرده و درب قابلمه را می بندیم و پس از گذشت ۱۵ دقیقه پیاز داغ را به صورت پخش روی مواد می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه می دهیم خوراک به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا پخته و جا بیفتد. پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت برداشته و خوراک را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
۵
۱