طرز تهیه “تاپناده” یک پیش غذای خوشمزه و دلپذیر

“تاپناده” پیش غذایی خوشمزه و دلپذیر از غرب پاریس است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک شرح خواهیم داد.

0

مواد لازم برای تاپناده

  • کنسرو تن ماهی :یک عدد
  • برش اریب نان باگت فرانسوی :۱۰ عدد
  • کره :۱۰۰ گرم
  • سیر:۳ حبه یا به میزان دلخواه بیشتر
  • لیمو تازه:۲ عدد
  • برگ ریحان :۶-۷ عدد
  • روغن زیتون :۵ قاشق غذاخوری
  • زیتون سیاه :یک پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم

پیش غذا

 پخت تاپناده

طرز تهیه تاپناده

ابتدا کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. سپس دو حبه از سیر ها را به همراه مقداری نمک و فلفل و نیز کره داخل غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید.

طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت و میگو

نان فرانسوی ها را از عرض برش بزنید و مقداری از مخلوط کره را روی نان ها بمالید و در فر قرار داده تا نان ها برشته شوند.

کنسرو را باز کنید و روغن آن را خالی کنید و به همراه یک حبه سیر، آب لیمو تازه ، ریحان ، زیتون و روغن زیتون داخل دستگاه غذا ساز ریخته و مخلوط کنید.

طرز تهیه دسر حلاالزنقات خوشمزه و ساده به روش عربی

سپس مخلوط یکدست شده را به مدت یک ساعت در ظرف در بسته و در یخچال قرار دهید تا مواد مزه هم را بگیرند.

بعد از مزه دار شدن مخلوط کنسرو ، مقداری از آن را روی نان سیر ها قرار دهید و موقعه سرو با برگ ریحان تازه و برش زیتون تزیین کنید.

تاپناده

 تهیه تاپناده

نکات تکمیلی در مورد تاپناده

تاپناده جزو پیش غذا – بورانی و پوره میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵دقیقه میباشد .
تاپناده را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

تاپناده ، طرز تهیه تاپناده

۵۵

؟

 

طرز تهیه “دسر کاسترد” با پودر کاسترد و انار

نظر شما درباره این مطلب چیست؟

<< یک ستاره || از ۱ تا ۵ امتیاز دهید. || پنج ستاره >>

میانگین رتبه / ۵. تعداد رأی:

تا حالا کسی رای نداده! اولین نفر شما باشید.

ارسال یک پاسخ