طرز تهیه ی گراتن گل کلم

گراتن یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته میشود .

0

مواد لازم برای گراتن گل کلم

گل کلم درشت ۱عدد

تخم مرغ ۲ عدد

شیر ۱ لیتر

آرد ۳ قاشق

روغن ۲ قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا ۱ بسته

نمک و فلفل به مقدار لازم

آب ۱ لیوان

طرز تهیه گراتن گل کلم

گل کلم را تکه تکه کرده می شوییم و با آب می گذاریم بپزد تا خوب نرم شود. آرد را در روغن تفت می دهیم و شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به جوش آید و غلیظ شود سپس به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم. گل کلم ها را با چنگال له می کنیم و در ظرف پیرکسی که کمی چرب شده می ریزیم و روی آن سس سفیدی که درست کردیم را اضافه می کنیم بعد تخم مرغ ها را با چنگال زدا زوی مواد می دهیم و بعد روی همه مواد را با پنیر پیتزای رنده شده می پوشانیم و برای نیم ساعت در دمای ۲۰۰ درجه قرار می دهیم تا روی آن طلایی گردد.

طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

گراتن گل کلم

نکات تکمیلی در مورد گراتن گل کلم

گراتن گل کلم جزو پیش غذا – پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵دقیقه میباشد .
گراتن گل کلم را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

گراتن گل کلم ، طرز تهیه ی گراتن گل کلم

۴.۸۲۷

؟

نظر شما درباره این مطلب چیست؟

طرز تهیه شامی جنوبی خوشمزه و مخصوص به روش اهوازی

<< یک ستاره || از ۱ تا ۵ امتیاز دهید. || پنج ستاره >>

میانگین رتبه / ۵. تعداد رأی:

تا حالا کسی رای نداده! اولین نفر شما باشید.

ارسال یک پاسخ