
طرز تهیه “کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر”
“کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر” یک پیشنهاد عالی و خوشمزه برای اینکه یک غذای متفاوت تهیه کنید و لذت ببرید.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
مواد لازم برای کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر
- خامه :۶۰۰ میلی لیتر
- تخم مرغ :۴ عدد بزرگ
- نمک و فلفل سیاه تازه :به مقدار لازم
- پنیر چدار خرد شده :۶۰ گرم
- ترکیب پنیرهای معطر خرد شده :۶۰ گرم
- اسفناج تازه خرد شده :۲ دسته
- فلفل تازه تند خرد شده :یک عدد
- گوجه فرنگی خشک شده :۱۴۰ گرم
- اسپاگتی پخته شده :۴۰۰ گرم
- کره :یک قاشق غذاخوری
- گل مریم خرد شده :چند برگ

طرز تهیه کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر
ابتدا اسپاگتی را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته آبکش نمایید. در این فاصله فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.
تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید ، خامه را افزوده و به هم زدن ادامه دهید. در مرحله بعد اسفناج را خرد کرده و بیافزایید، پنیر را هم بریزید. نمک ، فلفل و فلفل خرد شده را اضافه کرده و همه مواد را باهم مخلوط نمایید.
در آخر اسپاگتی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
یک قالب مناسب را با کره چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید، در آخر مریم گلی و گوجه های خشک شده را بریزید و برای نیم ساعت در فر بگذارید تا پخته و برشته شود.
کیک اسپاگتی را در ظرف مورد نظر برگردانید و بعد از تزیین سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر
کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .
کیک اسپاگتی ، طرز تهیه کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر
۷