طرز تهیه کاچی برای زائو برای پریودی زعفرانی تبریزی با زردچوبه با آرد برنج عربی رزا منتظمی با عسل بدون زعفران مقوی برای کودکان با شیره

کاچی یکی از غذاهای کمی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در مناسبت های خاص پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با گارنو همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه شله زرد فوری و خوشمزه برای ۴ نفر به روش نذری

مواد لازم کاچی
شیر ۱٫۵ لیوان
آب ۱٫۵ لیوان
شکر دو سوم لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
آرد سنگک ۱ لیوان
کره ۳۰ گرم

دستور پخت کاچی

مرحله اول

برای تهیه کاچی ابتدا شیر را به همراه آب و شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مواد را مخلوط می کنیم تا شکر به طور کامل حل شود، پس از اینکه شکر حل شد زعفران دم کرده و گلاب را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

تا زمانی که شربت قل بزند صبر می کنیم، سپس شربت را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. در ادامه آرد سنگک را داخل یک تابه مناسب روی حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و عطر برشتگی آن بلند شود.

مرحله سوم

تفت دادن آرد را تا زمانی که رنگ آن کمی مایل به تیرگی شود ادامه می دهیم، سپس کره را اضافه می کنیم و چند دقیقه آرد و کره را تفت می دهیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه شربت را که قبلا آماده کرده بودیم کم کم اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

شربت را باید کم کم اضافه کنیم و در زمان اضافه کرددن شربت مواد را با همزن دستی بزنیم تا گلوله ای باقی نماند. پس از اینکه کاچی آماده شد و به خوبی جا افتاد آنرا به ظرف مورد نظرمان انتقال می دهیم و تزیین می کنیم.