طرز تهیه پیراشکی پنیری

طرز تهیه پیراشکی پنیری , دستور پخت پیراشکی پنیری

پیراشکی پنیری یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی پنیری در ادامه با گارنو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر ولرم ½ پیمانه
شکر ۱ قاشق غذاخوری + ۱ قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ⅓ پیمانه
نمک نوک قاشق چایخوری
آرد گندم ۴ پیمانه
مواد لازم برای مواد میانی
پیاز ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای ۱ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه پیراشکی پنیری

مرحله اول

برای تهیه پیراشکی پنیری خوشمزه ابتدای کار شیر ولرم را به همراه خمیر مایه و ۱ قاشق چایخوری شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و هم می زنیم، سپس روی کاسه را با درپوش می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر مایه استراحت کند تا به عمل بیاید.

مرحله دوم

حالا تخم مرغ را به همراه باقی مانده شکر و نمک درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن دستی هم می زنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود. در ادامه پس از گذشت ۱۰ دقیقه خمیر مایه عمل آمده را به تخم مرغ اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس آنرا کنترل شده به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم. در ادامه مواد را مخلوط می کنیم و زمانی که خمیری نرم و لطیف حاصل شد اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم، سپس روی آن را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر در یک جای گرم به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. در ادامه مواد میانی پیراشکی را آماده می کنیم.

مرحله پنجم

برای این منظور فلفل دلمه ای و قارچ را می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم و درون چرخ گوشت می ریزیم، سپس چرخ می کنیم، بعد پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم.

مرحله ششم

حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.

مرحله هفتم

در این مرحله نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.

مرحله هشتم

حالا حرارت تابه را زیاد می کنیم، سپس قارچ را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد و به طور کامل سرخ شود. در ادامه فلفل دلمه ای را به مواد اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله نهم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و رنگ باز کند. در ادامه پس از گذشت ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش می کنیم.

مرحله دهم

حالا پس از گذشت ۱ ساعت خمیر را ورز می دهیم تا پف آن گرفته شود، سپس روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را روی آن قرار می دهیم. در ادامه خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز می کنیم، سپس با کاتر دلخواه قالب می زنیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله مقداری از مواد میانی درون خمیر پیراشکی می ریزیم و مقداری پنیر پیتزا درون آن اضافه می کنیم. در ادامه یک لایه خمیر را روی مواد قرار می دهیم، سپس لبه هاب خمیر را فیکس می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوازدهم

در نهایت به اندازه ای که پیراشکی ها درون آن شناور بمانند روغن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه پیراشکی ها را درون تابه قرار می دهیم و کاملا سرخ می کنیم، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.