
طرز تهیه ناگت ماهی به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی
ناگت ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ناگت ماهی در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماهی بدون استخوان | ۶۰۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
بیسکویت شور | ۶ عدد |
آرد سوخاری | ۱ پیمانه |
پنیر پیتزا | ۱ پیمانه |
پودر سیر، پودر پیاز و ادویه ماهی | به مقدار کافی |
فلفل سیاه، نمک و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه ناگت ماهی
مرحله اول
برای تهیه ناگت مرغ خوشمزه در ابتدای کار فیله ماهی را به همراه پنیر پیتزا، بیسکویت شور، پیاز و مقداری پودر سیر درون غذاساز می ریزیم، سپس به خوبی میکس می کنیم تا مواد ناگت کاملا پوره و یکدست شوند.
مرحله دوم
حالا روی سطح کار را با سلفون می پوشانیم و مواد ناگت را روی آن می ریزیم، سپس آنرا با وردنه باز کرده و با کاتر دلخواه قالب می ریزیم. در ادامه تخم مرغ و زعفران دم کرده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله تخم مرغ ها را با چنگال به خوبی هم می زنیم تا بافت آنها از لختگی خارج شود. در ادامه آرد سوخاری را به همراه مقداری پودر سیر، نمک، ادویه ماهی و پودر پیاز درون یک ظرف مناسب ریخته و مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
حالا فلفل سیاه و زردچوبه را به ظرف حاوی پودر سوخاری اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به اندازه ای که ناگت ها درون آن شناور بمانند روغن می افزاییم.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس ناگت های قالب خورده را ابتدا درون تخم مرغ فرو برده و خارج می کنیم. حالا ناگت ها را درون مخلوط آرد سوخاری می غلطانیم تا سطح آنها را کاملا کاور کند.
مرحله ششم
در ادامه ناگت ها را درون قابلمه گذاشته و به خوبی سرخ می کنیم، سپس روی دستمال مخصوص آشپرخانه گذاشته و اجازه می دهیم روغن اضافی شان کشیده شود. گارنو ناگت ها را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.