طرز تهیه نان تخم مرغی

طرز تهیه نان تخم مرغی , دستور پخت نان تخم مرغی

نان تخم مرغی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که به صورت ساده یا با ترکیبات متنوع تری تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان تخم مرغی در ادامه با گارنو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ ۴ عدد
نان تست به تعداد کافی
پنیر فتا ۱۰۰ گرم
پنیر چدار ۱۰۰ گرم
سوسیس یا کالباس به مقدار دلخواه
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
آویشن و جعفری خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل قرمز و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه نان تخم مرغی

مرحله اول

برای تهیه نان تخم مرغی ساده و خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با چنگال یا همزن مفتولی به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شود.

مرحله دوم

در این مرحله پنیر فتا را به همراه پنیر چدار و مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و جعفری خشک شده به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

حالا سوسیس یا کالباس را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به کاسه حاوی مواد می افزاییم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. توجه داشته باشید که این غذا را می توانیم با فر یا درون تابه درست کنیم.

مرحله چهارم

برای درست کردن غذا در فر، ابتدا نان های تست را درون سینی فر می چینیم، سپس مقداری از مخلوط مواد به صورت یکدست روی نان ها می ریزیم. در ادامه فر را با ۲۰۰ درجه سانتیکراد روشن کرده و اجازه می دهیم گرم شود.

مرحله پنجم

حالا سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم روی نان ها طلایی شود، سپس از فر خارج می کنیم. در صورتی که بخواهیم نان تخم مرغی را درون تابه درست کنیم، ابتدا یک تابه مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله نان ها را درون تابه می چینیم و از مواد روی نان ها می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت قرار داده و درب تابه را می گذاریم تا مواد روی نان ها به طور کامل بپزد. در نهایت نان های تخم مرغی را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.