
طرز تهیه موساکا با مرغ خوشمزه و ساده به روش رستورانی
طرز تهیه موساکا با مرغ
موساکا با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی یونان است که معروف به گراتن می باشد و با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موساکا با مرغ در ادامه با سایت آموزشی گارنو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۴ عدد |
سیب زمینی | ۳ عدد |
فیله مرغ | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
شیر | ۲ پیمانه |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | به مقدار کافی |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
طرز تهیه موساکا با مرغ
مرحله اول
برای تهیه موساکا با مرغ خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته و پوست آنها را کاملا جدا می کنیم. در ادامه بادمجان ها را به صورت ورقه ای برش زده و به مدت ۳۰ دقیقه درون آب و نمک قرار می دهیم تا تلخی آنها گرفته شود.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان بادمجان ها را شسته و روی دستمال قرار می دهیم تا رطوبت اضافی آنها کاملا گرفته شود. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و پس از شستن به صورت ورقه ای یکسان خرد می کنیم.
مرحله سوم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه ورقه های سیب زمینی را درون تابه می چینیم و دو طرف آنها را کاملا سرخ می کنیم.
مرحله چهارم
زمانی که ورقه های سیب زمینی کاملا سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و ورقه های بادمجان را می چینیم، سپس کاملا سرخ می کنیم. در ادامه پیاز و فیله مرغ را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت می گذاریم.
مرحله پنجم
حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی شود. در ادامه فیله مرغ را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا گوشت مرغ تغییر رنگ داده و سفید شود.
مرحله ششم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند. حالا اجازه می دهیم فیله مرغ کاملا پخته شود، سپس یک قابلمه روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در ادامه مقداری کره به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم کره ذوب شود، سپس آرد را می افزاییم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. حالا شیر را کم کم به قابلمه می افزاییم و به صورت مداوم هم می زنیم.
مرحله هشتم
زمانی که سس بشامل به غلظت فرنی رسید مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود.
مرحله نهم
حالا درون ظرف مقاوم در برابر حرارت مقداری سس بشامل ریخته و پخش می کنیم، سپس به ترتیب یک لایه بادمجان و سیب زمینی درون ظرف می چینیم. در ادامه مقداری از فیله مرغ به صورت پخش درون ظرف می ریزیم.
مرحله دهم
در این مرحله مقداری سس بشامل روی مواد ریخته و روی آن را با پنیر پیتزا می پوشانیم، سپس این مراحل را به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند. در انتها لایه آخر موساکا را با پنیر پیتزا کاملا می پوشانیم.
مرحله یازدهم
حالا ظرف را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم موساکا به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بماند تا پنیر پیتزا کاملا آب شود. پس از گذشت این زمان در صوت نیاز گریل را روشن کرده تا روی پنیر پیتزا طلایی و خوشرنگ شود. نوش جان.