طرز تهیه مرغ مجلسی سرخ شده طرز تهیه مرغ مجلسی ربی طرز تهیه مرغ مجلسی رستورانی طرز تهیه مرغ مجلسی خاله خانم برای 4 نفر طرز تهیه مرغ طرز تهیه مرغ مجلسی بدون رب طرز تهیه مرغ مجلسی بدون پیاز

مرغ مجلسی یکی از غذاهای بسیار محبوب در میان ایرانیان است که با دستورهای و مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ مجلسی سرخ شده در ادامه با گارنو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران یا سینه مرغ ۴ تکه
پیاز ۳ عدد متوسط
زعفران دم کرده ½ استکان
پودر هل نوک قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای ۱ عدد
کره ۲۵ گرم
سیر ۱ حبه
هویج ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه مرغ مجلسی سرخ شده

مرحله اول

برای تهیه مرغ مجلسی سرخ شده ابتدا تکه های مرغ را به خوبی می شوییم، سپس با دستمال خشک می کنیم و داخل یک ظرف مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یکی از پیازها را به صورت خلالی خرد می کنیم و به کاسه حاوی گوشت مرغ می افزاییم. حالا با دست مواد را روی گوشت مرغ ماساز می دهیم، سپس درب ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله سوم

پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد، آنرا از یخچال خارج می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. حالا تکه های گوشت مرغ را درون قابلمه می چینیم و سرخ می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه تکه های گوشت مرغ را به خوبی سرخ کردیم، آنها را از قابلمه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پیازها را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شوند، سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و در حد یکی دو دقیقه دیگر پیازها را تفت می دهیم تا با ادویه ها یکدست شود.

مرحله ششم

در ادامه فلفل دلمه ای و هویج را به صورت درشت خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه سیر را له یا رنده می کنیم و آنرا نیز به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد را کمی تفت دادیم، تکه های گوشت مرغ را داخل قابلمه می چینیم.

مرحله هفتم

در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه ۱ لیوان به قابلمه اضافه می کنیم، سپس حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند. حالا باید کف هایی که روی سطح آب جمع می شوند را با قاشق جمع کرده و دور بریزیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه کف های روی آب را گرفتیم، کره را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مرغ به مدت یک تا یک ساعت و ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد و روغن بیندازد. در ۵ دقیقه پایانی پودر هل را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به خورد مواد برود.

مرحله نهم

پس از اینکه آب درون قابلمه کامل کشیده شد، مرغ ما آماده است. گارنو تکه های گوشت مرغ را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس در صورت تمایل کمی پیاز، هویج و فلفل دلمه ای روی آن ریخته و به همراه برنج سرو می کنیم.