طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی چشم بلبلی با مرغ بدون گوشت با گوشت چرخ کرده دونفره برای 8 نفر تبریزی

لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با گارنو همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه هویج پلو خوشمزه به روش رزا منتظمی با مرغ ریش ریش

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
لوبیا سبز ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت لوبیا پلو

مرحله اول

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس گوشت چرخ کرده را به قابلمه اضافه می کنیم و در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا گوشت چرخ کرده را به خوبی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند و سرخ شود. در ادامه لوبیا سبز را پس از شستشو خرد می کنیم و به قابلمه اضافه میکنیم. لوبیا سبز را هم در حدی که کمی سرخ شود تفت می دهیم.

مرحله سوم

حالا رب گوجه فرنگی را به همراه کمی نمک اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود، سپس پوره گوجه فرنگی را به همراه ۱ لیوان آب جوش اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت و لوبیا سبز نیم پز شوند.

طرز تهیه تاکو گوشت خوشمزه و مخصوص به روش مکزیکی

همچنین ببینید : طرز تهیه استانبولی پلو مجلسی و خوشمزه شیرازی با مرغ به روش نذری

مرحله چهارم

برنج را نسبت به نوع ان می خیسانیم سپس بعد از اینکه لوبیا و گوشت نیمپز شدند به قابلمه اضافه می کنیم و کمی آب جوش اضافه می کنیم تا سطح آب کمی بالاتر از سطح برنج باشد. البته اگر آب خیلی زیاد باشد برنج شفته می شود.

مرحله پنجم

حالا حرارت را زیاد می کنیم تا آب درون قابلمه به جوش بیاید، سپس زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم. در ادامه حرارت را کم می کنیم تا برنج با حرارت ملایم دم بکشد. در آخر لوبیا پلو را به همراه ترشی یا سالاد سرو می کنیم.