طرز تهیه فرنچ تست رولی

طرز تهیه فرنچ تست رولی , دستور پخت فرنچ تست رولی

فرنچ تست رولی یکی از انواع وعده های صبحانه است که به روش های ساده ای تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنچ تست رولی در ادامه با سایت آموزشی گارنو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نان تست ۸ عدد
شکلات صبحانه یا نوتلا ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
شیر ½ پیمانه
کره به مقدار کافی
طرز تهیه سالاد ماکارونی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه فرنچ تست رولی

مرحله اول

برای تهیه فرنچ تست رولی خوشمزه در ابتدای کار قسمت برشته نان تست را با چاقو جدا کرده و با وردنه روی آنها می کشیم تا نازک شوند، سپس مقداری شکلات صبحانه روی آنها ریخته و کاملا پخش می کنیم.

مرحله دوم

حالا نان تست ها را رول کرده و کنار می گذاریم. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر، وانیل و شیر در کاسه مناسب می ریزیم و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا بافت تخم مرغ ها باز شده و مواد ترکیب شوند.

مرحله سوم

حالا نان تست های رول شده را درون مخلوط تخم مرغ می غلطانیم تا کاملا آغشته شوند، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری کره به آن می افزاییم و اجازه می دهیم کره کاملا ذوب شود.

مرحله چهارم

در ادامه رول ها را درون تابه می چینیم و کاملا سرخ میک نیم. زمانی که رول‌ ها سرخ شدند آنها را بلافاصله از تابه خارج کرده و به دلخواه درون مخلوط شکر و پودر دارچین می غلطانیم. در نهایت به همراه عسل یا میوه سرو می کنیم. نوش جان.