
طرز تهیه فرنچ تست رولی خوشمزه و ساده به روش کافه ای
طرز تهیه فرنچ تست رولی
فرنچ تست رولی یکی از انواع وعده های صبحانه است که به روش های ساده ای تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنچ تست رولی در ادامه با سایت آموزشی گارنو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر |
|
نان تست | ۸ عدد |
شکلات صبحانه یا نوتلا | ۴ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ½ پیمانه |
کره | به مقدار کافی |
طرز تهیه فرنچ تست رولی
مرحله اول
برای تهیه فرنچ تست رولی خوشمزه در ابتدای کار قسمت برشته نان تست را با چاقو جدا کرده و با وردنه روی آنها می کشیم تا نازک شوند، سپس مقداری شکلات صبحانه روی آنها ریخته و کاملا پخش می کنیم.
مرحله دوم
حالا نان تست ها را رول کرده و کنار می گذاریم. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر، وانیل و شیر در کاسه مناسب می ریزیم و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا بافت تخم مرغ ها باز شده و مواد ترکیب شوند.
مرحله سوم
حالا نان تست های رول شده را درون مخلوط تخم مرغ می غلطانیم تا کاملا آغشته شوند، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری کره به آن می افزاییم و اجازه می دهیم کره کاملا ذوب شود.
مرحله چهارم
در ادامه رول ها را درون تابه می چینیم و کاملا سرخ میک نیم. زمانی که رول ها سرخ شدند آنها را بلافاصله از تابه خارج کرده و به دلخواه درون مخلوط شکر و پودر دارچین می غلطانیم. در نهایت به همراه عسل یا میوه سرو می کنیم. نوش جان.