طرز تهیه شیر برنج زعفرانی دزفولی با عسل ماه رمضان افغانی برای 10 نفر با خامه با آرد برنج

شیر برنج یکی از غذاهای سبک و بسیار مقوی ایرانی است که می توانید آنرا به عنوان دسر هم سرو کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی ایرانی در ادامه با گارنو همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه شله زرد فوری و خوشمزه برای ۴ نفر به روش نذری

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج نیم دانه ۱ پیمانه
شیر پرچرب ۱ لیتر
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱٫۵ پیمانه
خامه ۲ قاشق غذاخوری
هل ۱ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت شیر برنج

مرحله اول

بهتر است برنج را از شب قبل بخیسانیم تا به خوبی نرم شود. برای شروع برنج را به همراه ۲ پیمانه آب و نصف قاشق چای خوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا برنج به خوبی بپزد تا حدی که از هم باز شود.

مرحله دوم

سپس شیر را به برنج اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا شیر زودتر به جوش بیاید. پس از اینکه شیر به جوش آمد، شکر را به همراه پودر هل اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس حرارت را ملایم می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه شکر حل شد طعم شیربرنج را می چشیم و در صوتر تمایل مقدار بیشتری شکر اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا شیر برنج به غلظت کافی برسد و به خوبی جا بیفتد، سپس زعفران دم کرده را به همراه خامه و گلاب را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

مواد را مخلوط می کنیم و زمانی که شیر برنج جا افتاد آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. در پایان شیر برنج را به صورت داغ در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه مواد دلخواه مثل پودر پسته، گل محمدی و … تزیین کرده و سرو می کنیم.