
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی ساده با طعم بسیار عالی
شیرینی پفکی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی در مهمانی ها بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پفکی گردویی |
|
زرده تخم مرغ | ۶ عدد |
پودر قند | ۱۶۰ گرم |
پودر هل | ¼ قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
گردو خرد شده | ۲۰۰ گرم |
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی پفکی گردویی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه زرده های تخم مرغ را به همراه پودر هل و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا پودر قند را درون کاسه الک کرده و با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا مایه سفید و کش دار شود. توجه داشته باشید بین کار کاسه را چندین مرتبه دورگیری می کنیم تا بوی نامطبوع تخم مرغ از بین برود.
مرحله سوم
زمانی که مخلوط زرده تخم مرغ کاملا کش دار و خامه ای شد، گردو خرد شده را به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و ۱ قاشق از مایه شیرینی بر می داریم.
مرحله چهارم
حالا مایه های شیرینی را با فاصله درون سینی فر می ریزیم، سپس سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. توجه داشته باشید شیرینی ها تغییر رنگ ندهند.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به آنها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. زمانی که شیرینی ها خنک شدند، آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. نوش جان.