
طرز تهیه ساندویچ چیکن تندوری خوشمزه مرحله به مرحله
ساندویچ چیکن تندوری یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ چیکن تندوری در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر |
|
آرد سفید | ۲ پیمانه |
آرد گندم | ۱ پیمانه |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
روغن حیوانی یا مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | به مقدار کافی |
مواد لازم میانی ساندویچ |
|
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
ماست | ۱ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد متوسط |
ادویه تندوری | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل قرمز و زردچوبه | از هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
کره و روغن مایع | به مقدار کافی |
مواد لازم سس |
|
سس مایونز | ۱ پیمانه |
سس کچاپ | ½ پیمانه |
سس چیلی | ۲ قاشق غذاخوری |
سس سویا | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | ¼ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل قرمز | از هر کدام ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه ساندویچ چیکن تندوری
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ چیکن تندوری خوشمزه در ابتدای کار خمیر را آماده می کنیم برای این منظور آرد سفید را به همراه آرد گندم و نمک درون الک ریخته ،سپس درون یک کاسه مناسب الک می کنیم و روغن مایع را به آن می افزاییم.
مرحله دوم
در ادامه آب را کنترل شده به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست که به دست نمی چسبد حاصل شود. حالا روی خمیر را با کیسه فریزر یا سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت می دهیم.
مرحله سوم
در ادامه سینه مرغ را به صورت نواری نازک برش زده و کنار می گذاریم. حالا ادویه تندوری را به همراه نمک، فلفل قرمز و زردچوبه به ماست اضافه می کنیم، سپس به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله چهازم
در این مرحله برش های سینه مرغ را به کاسه حاوی ماست اضافه کرده و ماساژ می دهیم تا ادویه ها به خورد گوشت مرغ بروند. حالا روی کاسه را می پوشانیم و اجازه می دهیم سینه مرغ به مدت یک ساعت درون یخچال استراحت کند.
مرحله پنجم
حالا پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت خلالی نازک خرد کرده، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه پیاز و فلفل دلمه ای را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا سبک و نرم شوند.
مرحله ششم
در ادامه فیله های مرغ را به تابه اضافه کرده، سپس مقداری کره و روغن به تابه افزوده و تفت می دهیم تا کاملا پخته و سرخ شوند. حالا سس را آماده می کنیم برای این منظور سس مایونز و کچاپ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله هفتم
حالا سس چیلی را به همراه سس سویا، فلفل سیاه، نمک و فلفل قرمز به کاسه اضافه کرده و خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند در ادامه از خمیر چانه های به اندازه یک نارنگی کوچک جدا کرده روی سطح کار می گذاریم.
مرحله هشتم
حالا خمیر را با کمک وردنه به صورت نازک پهن می کنیم، سپس یک تابه نچسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه خمیرهای باز شده را بدون اضافه کردن روغن درون تابه گذاشته و دو طرف شان را کاملا سرخ می کنیم.
مرحله نهم
زمانی که نان ها کاملا پخته شدند، آنها را از تابه خارج کرده، سپس مقداری از مخلوط سس روی آن می مالیم و سینه های مرغ را به همراه فلفل دلمه ای و پیاز روی آن می چینیم. حالا ساندویچ را رول می کنیم.
مرحله دهم
در ادامه ساندویچ ها را درون یک تابه گریل گذاشته و اجازه می دهیم دو طرف ساندویچ ها گریل شوند. در نهایت ساندویچ ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.
۵
۲