طرز تهیه سالاد شیشه ای

طرز تهیه سالاد شیشه ای , دستور پخت سالاد شیشه ای

سالاد شیشه ای یکی از انواع سالادهای خوشمزه و ساده است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد شیشه ای در ادامه با سایت آموزشی گارنو همراه باشید.

مواد لازم سالاد شیشه ای
لوبیا‌ سفید ۱ پیمانه
کینوا ۱ پیمانه
فلفل‌ دلمه ای زرد ½ فلفل دلمه ای
هویج ۱ عدد کوچک
گوجه‌ گیلاسی ۴ عدد
کلم بنفش ½ پیمانه
تخم‌ کتان ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
مواد لازم سس سالاد
روغن‌ زیتون ۶ قاشق غذاخوری
سرکه‌ بالزامیک ۳ قاشق غذاخوری
آب‌ لیمو ترش ۳ قاشق غذاخوری
سس‌ خردل ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه کالباس خانگی مفید و خوشمزه

طرز تهیه سالاد شیشه ای

مرحله اول

برای تهیه سالاد شیشه ای خوشمزه در ابتدای کار لوبیا سفید را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم لوبیا به خوبی پخته شود.

مرحله دوم

حالا کینوا را به همراه مقداری آب لیمو ترش تازه و نمک درون یک قابلمه حاوی آب جداگانه ریخته و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کینوا کاملا پخته و آب درون قابلمه کاملا تبخیر شود.

مرحله سوم

زمانی که لوبیا پخت، قابلمه را از روی حرارت برداشته و لوبیا را درون آبکش می ریزیم. در ادامه فلفل دلمه ای را به همراه گوجه گیلاسی، و هویج می شوییم، سپس پوست هویج را جدا کرده و به صورت درشت رنده می کنیم.

مرحله چهارم

حالا گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کرده و فلفل دلمه ای را به صورت نواری خرد می کنیم. در ادامه کلم را به صورت رشته خرد کرده و می شوییم، سپس درون آبکش ریخته و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.

مرحله پنجم

در این مرحله به سراغ درست کردن سس سالاد می رویم، برای این منظور، روغن زیتون را به همراه سرکه بالزامیک، سس خردل، آب لیمو ترش تازه و مقداری نمک و فلفل سیاه درون یک شیشه درب دار ریخته و درب آنرا می بندیم.

مرحله ششم

حالا شیشه را به خوبی تکان می دهیم تا سس مخلوط شود، سپس سس را درون ظرف شیشه ای دیگر می ریزیم. در ادامه لوبیا پخته شده، کینوا، فلفل دلمه ای، هویج، گوجه گیلاسی و کلم را به ترتیب درون شیشه می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا تخم کتان را درون ظرف شیشه ای درب دار ریخته و درب آنرا محکم می بندیم و درون یخچال نگهداری می کنیم. برای استفاده از سالاد ابتدا ظرف را تکان داده تا سس با مواد سالاد ترکیب شود، سپس سرو می کنیم. نوش جان.