طرز تهیه دسر نارگیلی طرز تهیه دسر نارگیلی دراژه

دسر نارگیلی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد و رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر نارگیلی در ادامه با گارنو همراه باشید.

مواد لازم دسر نارگیلی
شیر ۲ پیمانه
آب سرد ¼ پیمانه
پودر نارگیل ½ پیمانه
شکر ½ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر نارگیلی

مرحله اول

برای تهیه دسر نارگیلی خوشمزه در ابتدای کار آب سرد را به همراه پودر ژلاتین مخلوط کرده تا حالت اسفنجی پیدا کند، سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ذرات ژلاتین کاملا حل شوند.

مرحله دوم

در ادامه شکر و شیر را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌ دهیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. حالا پودر نارگیل را به قابلمه می افزاییم.

مرحله سوم

در ادامه ژلاتین را به همراه خامه صبحانه به قابلمه اضافه کرده و با همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا بافت مایه دسر یکدست و یکنواخت شود. حالا درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله دسر را درون قالب ریخته و آنرا به مدت ۷ تا ۸ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده و دسر را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. نوش جان.