
طرز تهیه خوراک نخود و اسفناج مجلسی با طعم بسیار عالی
خوراک نخود و اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک نخود و اسفناج در ادامه با گارنو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۲ پیمانه |
اسفناج | ۲ پیمانه |
نخود | ۱ پیمانه |
پوره گوجه فرنگی | ۱ پیمانه |
زیره | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه خوراک نخود و اسفناج
مرحله اول
برای تهیه خوراک نخود و اسفناج خوشمزه در ابتدای کار نخود را شسته و درون یک کاسه می ریزیم و به اندازه ای که روی آنرا بگیرد ب می افزاییم، سپس اجازه می دهیم نخود به مدت ۶ ساعت درون آب بماند تا نفخ آن کاملا بر طرف شود.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان نخود را آبکشی کرده و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم نخود به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود.
مرحله سوم
پس از گذشت این مدت، زمانی که نخود کاملا پخت و نرم شد، آنرا درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش کاملا خارج شود. در ادامه اسفناج را تمیز شسته و به صورت متوسط خرد می کنیم، سپس کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس بلافاصله پیاز را به تابه افزوده و تفت می دهیم.
مرحله پنجم
زمانی که پیاز سبک و شیشه ای شد، مقداری زردچوبه به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز طلایی و سرخ شود. در ادامه سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و به تابه می افزاییم.
مرحله ششم
پس از اینکه عطر سیر آزاد شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا رب کاملا سرخ شده، سپس بوی خامی آن گرفته شود. حالا قارچ ها را شسته و به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم.
مرحله هفتم
در ادامه قارچ را به تابه اضافه کرده، سپس حرارت را زیاد می کنیم تا قارچ آب نیندازد. زمانی که قارچ کاملا سرخ شد، اسفناج خرد شده را به همراه نخود پخته شده به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله هشتم
حالا اجازه می دهیم مواد خوراک کمی سرخ شوند، سپس گوجه فرنگی ها را شسته و پوست شان را کاملا جدا می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم.
مرحله نهم
در این مرحله فلفل سیاه، زیره را به همراه مقداری نمک به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا پوره گوجه فرنگی و ادویه ها کاملا سرخ شوند. زمانی که خوراک کاملا سرخ شد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله دهم
حالا یک ظرف سرو انتخاب کرده و سیب زمینی های سرخ شده را درون آن می ریزیم، سپس خوراک نخود و اسفناج را به صورت پخش روی سیب زمینی ها می ریزیم. گارنو خوراک را به دلخواه با پاستا، پلو یا نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.